Имам любов, но с човека връзката ни е невъзможна. Аз

...
Имам любов, но с човека връзката ни е невъзможна. Аз
Коментари Харесай

Михаела Маринова крие връзка с женен?

" Имам обич, само че с индивида връзката ни е невъзможна. Аз го обичам и доста ме е боязън да не го изгубя, тъй като към този момент няколко пъти сме се губили. Той ми оказа помощ да съм по-добрата версия на себе си с появяването си. Но не съм сигурна, че мога да се боря за него, по-скоро не желая да го изгубвам ", призна Маринова съвсем през сълзи в студиото на " Животът по автентичен случай ". Думите й накараха феновете да се питат дали Мишето няма връзка с женен мъж и по тази причина любовта да е невъзможна.

Тя бе безапелационна, че раздялата й с футболиста Александър Дюлгеров е била другарска: " Имахме мощна обич с Александър, само че се срещнахме в разнообразни интервали в живота си. Характерите ни даже са доста разнообразни. Той беше в един стадий, а аз в различен. В един миг разбрахме, че към този момент не гледаме в една посока и се разделихме другарски ".
Реклама
Да, може да се каже, че говорихме и за брак, само че аз не съм подготвена за това. Сега ме връхлетя обич, която е невъзможна, само че доста мощна ".

Певицата показа, че най-накрая е преодоляла страховете и психическите си проблеми, защото дълго време е работила върху това. " Имах паник офанзиви, които ме връхлитаха до момента в който карам - обливат те талази, получаваш зной, доста мъчно беше. Пиех хапчета, само че не помогнаха. Просто разбрах, че би трябвало да ги оставиш " да минат през теб " и след това всичко е ок. След тях пък, получих сънна парализа - като че ли тялото ти не може да помръдне, като си легнеш да спиш. Е, оправих се и с това, само че е доста мъчно, когато си сензитивен ", показа Мишето.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР