Има обществени нагласи, които се настроиха срещу американците заради правителството.

...
Има обществени нагласи, които се настроиха срещу американците заради правителството.
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Има обществени нагласи, които се настроиха срещу американците заради правителството


Има публични настройки, които се настроиха против американците поради държавното управление. Това е доста сериозен проблем, защото антиевропейските и антиамериканските настройки насочват към проруско въздействие.

Това съобщи политическият политолог проф. Антоанета Христова.

„ За момента има доста незнайни какво ще се случи и дали Бойко Рашков би отишъл в ново ведомство, дали ще има четири нови министри, дали властта ще падне. Големият въпрос е по какъв начин се стигна до тук и за какво сега страната се намира в тази обстановка “, съобщи журналистът Сибина Григорова.

„ До този миг виждаме хвърчащи листчета всякога, в който той се появи в общественото пространство, само че доказателства за действителни злоупотреби, за нарушение на закона – не за морално укорими актове. Такива има доста, за никого не е изненада какво са правили ГЕРБ в предходното ръководство. Големият въпрос е какво се прави това да не се повтаря и дали има същинско престъпление или ще продължаваме да си приказваме по този начин пожелателно, до момента в който не падне и това държавно управление “, добави политологът Христо Панчугов.

Според Христова казусът на Рашков е, че той е почнал с вид говорене, в което се изхвърлят доста тези и обвинявания и се нападат врагове.

„ Избирателите и жителите на България чакат резултат. За страдание, той не се вижда, дори част от дейностите бяха оповестени за противозаконни, поради което огромна част от доверието към него понижа “, добави тя.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР