Илюстрация Увеличаване Смаляване Класациите са хубаво нещо. Дават обективна преценка

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Класациите са хубаво нещо. Дават обективна преценка
Коментари Харесай

Регал Топ 100

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Класациите са хубаво нещо. Дават справедлива преценка за това кой по какъв начин се е справил през миналата година, демонстрират сполучливите и по-малко сполучливите участници. Служат за мотивация, подхранват конкуренцията, която по предписание е здравословна. Показват и общата картина – дали бизнесът пораства, или понижава.

" Регал 100 " е ранглиста, която подрежда главните играчи в бранша търговия, разграничени в пет групи: бързооборотни артикули, мода, артикули за цялостното обзавеждане на дома, козметика и техника. С тази ранглиста за втора поредна година се стараем да създадем цялостна дисекция на търговията в България и да покажем общата картина. А тя е добра – бизнесът на най-големите 100 компании е пораснал с 10 % и надминава 10 милиарда лева Кръстихме тази наклонност " Щастливото 10 " ).

Информацията за петте подсектора демонстрира какви са били оборотите и облагите за 2017 година и по какъв начин се трансформират те по отношение на предишни години. Освен това демонстрираме кои са главните артикули, които фирмите продават, както и какъв дял от оборотите им са те. Тази информация е потребна както за самите търговци – мерят сили с конкуренцията, по този начин и за техните сътрудници – ориентират се кой кой е на пазара.

В подтекста на това кои са най-големите вериги в България представяме и отчета на Deloitte, в който е показан бизнесът и новите трендове в интернационален проект.

Другите тематики в броя съдържат потребна информация за фирмите от целия ритейл бранш. Рубриката " Консулт " е отдадена на това по какъв начин български производители могат да постановат свои артикули на интернационалните пазари. Показани са и някои позитивни образци на към този момент познати бг марки в непознатите страни.

Регулаторните тематики са отдадени на два проблема. Единият е за смяна на европейските правила за обозначаване на съставките на храните.. Другата поглежда напред в бъдещето, когато търговците и производителите от ден на ден ще се конфронтират с тематиката за отпадъците и техните други възможности.

По традиция в броя са показани данни за развиването на няколко пазара за храни – трайни салами, пилешко месо и перилни препарати.
Приятно четене!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР