Никола Минчев в момента продължава да ползва транспорт на НСО

...
Никола Минчев в момента продължава да ползва транспорт на НСО
Коментари Харесай

И Минчев си ползвал НСО-то по време на кампанията и не можел да им казва с колко да карат

Никола Минчев сега продължава да употребява превоз на НСО като зам.-председател на Народното събрание, само че не и защита. Това изясни той самичък пред БТВ. Той акцентира, че защитата за Кирил Петков била тъй като получил опасност.

Според лидера на листата на ПП-ДБ за евровота, високопоставения пасажер не можел да дефинира скоростта на колите на Националната работа за защита, макар че точно това споделиха доста други политици, които са имали или имат право да пътуват с колите на НСО.

„ Това са коли, които имат специфичен режим на придвижване, даден като опция от Закона за придвижване по пътищата. Пътниците не дефинират скоростта на колата, дефинира се от режима. Водачът е единственият, който може да реши дали скоростта е безвредна. Не можеш да кажеш на водача с каква скорост да кара “, твърди Никола Минчев.

Той самият споделя, че не си е избирал охранител или водач, а не ги и познавал, назначили му служебно. „ Бяха непознати за мен и не съм предявявал каквото и да е предпочитание. Но допускам, че имаме право на избор “, допуска той.

Иначе отхвърли да разяснява редно ли е да употребяват държавните коли по време на акцията и редно ли е да се качват и пиарите им.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР