И у нас, както в московията, антисемитизмът се опитва да

...
И у нас, както в московията, антисемитизмът се опитва да
Коментари Харесай

Рашизоидни антисемити се осветяват с лъжи за солидарността ни с Израел

И у нас, както в московията, антисемитизмът се пробва да скрие същинското си лице, което е най-малкото шизофренично под маската на антифашизма, използван за руски потребности преди и през днешния ден.

Собственикът на „ организация “ ПИК Недялко Недялков се прояви като антисемит през днешния ден в зори. Написа гадна статийка в своята агенцийка.

Било време да си поплачем за нашите си проблеми, а не за непознати драми.

По тази писта даже и фюрэра (му) от въzраждане към момента си трае като ругатня в гащи, с цел да не се издаде.

Поводът? Клането, осъществено от терористите в Израел. Чужда му е на Недялков човешката взаимност с индивиди, които не са „ негови хора “. Дай му единствено същински българи, които ненавиждат всевъзможни разнообразни.
Пречи му и осветяването на постройката на Народното събрание тук с израелска символика.
Но соловата мизантропска демонстрация на чуждомразие от самомнителния фундамент на патриотизма не му стига. Пуска и сходни дублиращи гадости от създатели, които като мухи на кафява субстанция се подвизават в ролята на „ престижи “ в неговия уебсайт ПИК.

Списъкът му от сходни чести гов(н)орители, които сервира за консумация, е незабравим със своята издайническа принадлежност на дефилиращите в трибуната му към всичко антизападно, претенциозно „ консервативно “, рашистко и болно популистко с детайли на мачизъм, расизъм ( по отношение на ромите, естествено) и с всевъзможни вулгарни офанзиви против явните и мнимите му врагове в политиката.

Сред тези негови създатели е и Страхил Ангелов. Същият напусна Българска социалистическа партия и парламентарната ѝ натрупа, засегнат на политическия терен, че бесепараският индивид на рашизма не е задоволително прорашистки и червен.

Мислех да не го загатвам поименно и да оставя на „ организацията “ сама да си го популяризира. Но въпреки всичко би трябвало да се знае кой лъже и манипулира в огромен тираж под крилото на двуглавия орел, който гнезди в пропагандния полог ПИК, претендиращ за състезание по лов на български шарани с умения да четат.

Страхил Ангелов тръби в ПИК в дуета си с Недялков, само че напълно съответно по отношение на осветяването с израелска символика на постройката на Народното събрание, следната неистина:
…интерeсното е, че най-активни в “осветяването ” на здания с флага на Израел са Рим, Берлин и София – много тематично…столиците на страните членки на Тристранния пакт. Точно Бранденбургската врата със знамето на Израел е малко цинично във връзка с еврейския народ ”.
Лъжецът Ангелов вкарва със задна дата България и нейната столица като нарицателно за Тристранния пакт, чиито столици са били в реалност Рим, Берлин и Токио. А не София, Берлин и Рим.

Да не се чудим, че съседите ни край Вардар упорстват за България и българите да се приказва и написа като за фашисти.

„ Антифашисти “ с антисемитски настройки им оказват помощ и през днешния ден.

Правили са го и по времето на Сталин по същия метод, когато неговите прислужници у нас са обслужили обезбългаряването на части от България.

Истината е, че София въобще не е неповторима, нито е измежду „ най-активните “ в „ осветяването на здания с израелския байрак “.
Случва се в Ню Йорк с проекция върху Empire State Building.
Също и в Брюксел върху постройката на Европейската комисия: Israeli flag on the Berlymont, the headquarters of the European Commission, in Brussels, Belgium, 08 October 2023.

Но най-много същата проява на взаимност с Израел се случва в центъра на Киев, където ръководи президентът от еврейски генезис Зеленски, който „ антифашистите “ упрекват в нацизъм.

Колкото до изказванието на други Ангелов, че осветяването на Бранденбургската врата със знамето на Израел било „ малко цинично във връзка с еврейския народ “, правдата е друга: Германия изживя своя катарзис и го е потвърдила през миналите 70 години. Прави ѝ чест.

Същото не може да се каже за антисемитите, които не са мръднали и крачка напред от нападателния си болшевишки прочит на историята, съгласно който можеш да бъдеш по едно и също време „ антифашист “ и антисемит.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР