Исторически погледнато, когато студенти в американски университети и колежи протестират

...
Исторически погледнато, когато студенти в американски университети и колежи протестират
Коментари Харесай

Каква е историята на „външните агитатори“? Ето какво трябва да знаете за протестите на лейбъла и кампуса

Исторически видяно, когато студенти в американски университети и колежи стачкуват - от Движението за цивилен права до Black Lives Matter - има общ рефрен, че " външните пропагандатори " са отговорни. Администраторите на колежите и определените длъжностни лица постоянно показват членове на общността, които се причисляват към митинги, с цел да отхвърлят настояванията на протестиращите студенти.

Експертите споделят, че това е комфортен метод за длъжностните лица да делегитимират претекстовете на някои политически придвижвания и да оправдаят призоваването на правоприлагащите органи за прекъсване на директни дейности, които значително са ненасилствени и вземат участие в конституционно предпазена тирада.

„ Тази тактичност измества фокуса надалеч от същинските недоволства и показва радикалните придвижвания като оркестрирани от опортюнистични новобранци “, сподели Шанел Матюс, професор по антропология и интердисциплинарни проучвания в Градския университет на Ню Йорк и някогашен шеф по връзките на Движението за живот н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР