Президентът на турския Гьозтепе - Расмус Анкерсен, даде обширно интервю,

...
Президентът на турския Гьозтепе - Расмус Анкерсен, даде обширно интервю,
Коментари Харесай

Президентът на Гьозтепе: Нашият треньор Мъри казва, че парите не играят във футбола

Президентът на турския Гьозтепе - Расмус Анкерсен, даде обстойно изявление, след популярния сезон, който измирският клуб направи под управлението на Станимир Стоилов и извоюваната промоция за турския хайлайф.

Анкерсен, който е шеф и в британския Саутхемптън, акцентира, че сложното за клуба занапред следва, само че почитателите би трябвало да имат нужното самообладание.

Датчанинът също показа, че все още клубът има известни проблеми с инфраструктурата и управлението ще направи всичко належащо, с цел да ги реши час по-скоро.

" Искаме да влагаме в инфраструктурата. Искаме да откриваме млади гении. За страдание имаме проблем със оборудванията. Искаме по този метод да подкрепим града и локалните управляващи. Трябва да намерим точните места, за точните уреди, които да изградим. Имаме потребност от поддръжка за това. Парите са значимо нещо, само че не са единственото. Нашият треньор Станимир Стоилов споделя: " Парите не играят във футбола ", разяснява Анкерсен.

" Във футбола става дума за вярната информация, вярната просвета и верните избори. В турския футбол имаме разнообразни способи. Един от проблемите на локалния футбол е, че всички се пробват да реализират нещата си с прехвърляния. Можеш да доведеш доста положителни играчи, само че в случай че няма верен проект, триумфът няма да пристигна. Точно това липсва в Турция, това липсва и по света ", сподели още президентът на Гьозтепе.
 Турската федерация взе решение в ущърб на Мъри и Гьозтепе
Турската федерация взе решение в ущърб на Мъри и Гьозтепе

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР