Няма нищо по-лошо от безброй мухи, които се роят около

...
Няма нищо по-лошо от безброй мухи, които се роят около
Коментари Харесай

Изненадващ предмет ще държи мухите далеч от вашето лятно барбекю - без нужда от спрей за насекоми

Няма нищо по-лошо от безчет мухи, които се роят към вас, до момента в който се пробвате да се насладите на лятно барбекю.

Ако непрекъснатото им бръмчене към този момент не е задоволително, с цел да ви откаже от вечерята, тези досадни инсекти се стремят да кацнат върху храната ви и да повърнат върху нея, като течността я разгражда до нещо, което те в действителност могат да употребяват сами.

Но не се опасявайте, Крис Бонет - шефът на Gardening Express - твърди, че има бърз трик в ръкава си, който ще държи тези сини бутилки на разстояние - и той включва няколко изненадващи предмета. „ Слънцето най-сетне изгрява за няколко дни, тъй че не е изненада, че всеки ще желае да се възползва оптимално от него “, сподели той.

„ Тези, които обичат положителното барбекю, ще знаят какъв брой досадно може да бъде то бъде, когато би трябвало да отблъснете мухите и буболечките от храната и гостите си. чаши с вода ще свършат работа за това, съгласно Крис, който по-късно предлага да пуснете няколко медни монети във всяка. Те би трябвало да б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР