и най-голямата българска издателска група Просвета“ поставят началото на ,

...
и най-голямата българска издателска група Просвета“ поставят началото на ,
Коментари Харесай

Специалните предложения на А1 за достъп до образователния портал e-просвета пренасят училището в дигиталния свят

и най-голямата българска издателска група „ Просвета “ слагат началото на, посредством което учениците и техните родители имат опция да употребяват цифрови и интерактивни учебници, както и доста други просветителни запаси с мултимедийната платформа e-просвета. Достъпът до платформата е вероятен с разнообразни проекти на А1, както и посредством свободни абонаменти за потребителите, които нямат услуги от А1.
 
„ Обединихме старания с издателство „ Просвета “, с цел да дадем на българските възпитаници, родители и учители бърз, комфортен и сигурен достъп до съвременно цифрово обучение. Платформата, налична с нашите абонаментни проекти, ще даде на учениците и техните родители сигурност за качеството на образованието, без значение от неспокойното време, в което живеем, и продължаващата пандемия. “ Това изясни Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1, във връзка на новите оферти на телекома.
Е -просвета е новата българска платформа, която предлага редица от най-модерните форми на електронното образование. Електронното учебно заведение предлага над 425 интерактивни учебника, познавателни книжки, пособия и десетки тетрадки към тях. Те включват над 33 000 спомагателни ресурса в помощ на ученика, учителя и родителя – видеофилми, аудиофайлове, презентации, фотогалерии, 360-градусови панорамни фотоси, анимации, пъзели, кръстословици и 3D визуализации, интерактивни проби, задания и упражнения; стотици видеоуроци по образователната стратегия от I до VII клас, снимани с някои от най-хубавите български учители; особено създадени къси е-уроци, обобщаващи най-важното по изучаваните тематики от I до VII клас; проби за инспекция на знанията след всеки е-урок, както и по цели раздели – за подготовка за контролни и класни работи.
Е-четимите (PDF) разновидности на учебниците на издателска група „ Просвета “ за I до VII клас и отсега нататък остават със свободен достъп за възпитаници и родители, само че те не оферират интерактивните благоприятни условия на същинските електронни учебници, включени в е-просвета , нито пък съдържат видеоуроци, къси уроци или проби. А точно интерактивните функционалности вършат ученето занимателно и елементарно като детска игра. Истинските електронни учебници четат, пеят, прожектират филмчета, дават задания, ревизират решенията на теста. Така покачват успеваемостта на урока и затвърждават знанията на децата.
Самите уроци са създадени особено за преподаване в цифрова среда и са съобразени както с софтуерните особености на платформата, по този начин и с най-хубавите международни практики за отдалеченото образование. От 1 септември всеки родител, без значение дали е клиент на А1 или не, може да получи достъп до електронната просветителна платформа е-просвета, като избере някоя от вариантите за достъп до платеното наличие, предоставени извънредно от телекома.
Предложението - тарифен проект, таблет и безвъзмезден трафик към е-просвета
Достъпът до цифровите учебници на издателство Просвета е вероятен за клиентите на А1, които закупят тарифен проект А1 Surf S, М или L. В момента от телекома оферират специфичен промоционален пакет А1 Surf S на цени от 15,99 лева месечно. Към проекта за мобилен интернет са включени спомагателни 60 000 МВ на оптималната скорост и чисто нов таблет.
 Три Wi-Fi зони обезпечават безвъзмезден интернет достъп на жителите и гостите на София Три Wi-Fi зони обезпечават безвъзмезден интернет достъп на жителите и гостите на София
А1 построи три Wi-Fi зони в София, с помощта на които жителите и гостите на столицата имат достъп до безвъзмезден безжичен интернет в...
Достъпът до платформата на e-prosveta.bg е безграничен за целия период на контракта и не черпи от включените МВ в тарифния проект, когато платформата се достъпва от мобилни устройства.

Достъп за всички – няма значение дали са клиенти на А1 или не
Родителите, които не желаят да се обвързват с тарифен проект, могат да изберат разнообразни варианти за закупуването на достъп до интерактивните учебници на Просвета, според от личните си потребности и желания.
Първата опция е закупуването на неопределен месечен абонамент, който може да се спре когато и да е. Неговата цена е 19,99 лева месечно, а заплащането става с банкова карта или с месечната сметка към А1 за клиенти на телекома. Другите разновидности са за пазаруване на едногодишен или двугодишен абонамент, на цени надлежно от 15,99 лева или 9,99 лева Плащането се прави още веднъж с банкова карта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР