Снахата на Цеца - Богдана роди днес син - 3

...
Снахата на Цеца - Богдана роди днес син - 3
Коментари Харесай

Боксьор направи Цеца Величкович баба за трети път

Снахата на Цеца - Богдана роди през днешния ден наследник - 3 кг и 850 гр., който ще е носи името Исая. Богдана и Велко Ражнатович към този момент имат две момчета. Първият им правоприемник се появи на бял свят на 6 юни 2020 г и носи името на починалия си дядо Желко, а предходната година фамилия Ражнатович приветстваха и другата мъжка рожба - Крстан. Цеца има и щерка - Анастасия, която неотдавна се омъжи за футболиста на Севиля Неманя Гудел, само че за момента няма дете.

Реклама
Велко Ражнатович се изявява на професионалния (16 победи, 0 загуби) и на аматьорския кръг. Наскоро той завоюва бронзов орден от европейско състезание.

Медиите в Сърбия постоянно напомнят, че Цеца не разрешава на своите внуци да я назовават " баба ", защото не се усеща по този начин. Те се обръщат към нея по име.
Реклама
Велко Ражнатович е наследник на певицата и на Желко Ражнатович - Аркан - някогашен сръбски народен представител, притежател на футболния Обилич и лидер на паравоенната сръбска доброволна организация, настояща на територията на Босна и Херцеговина и Хърватия по време на войната от началото на 90-те години. Той беше погубен в хотел в Белград при започване на 2000 година
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР