Принц Хари се завърна на родна земя за мимолетно посещение

...
Принц Хари се завърна на родна земя за мимолетно посещение
Коментари Харесай

Принц Уилям направи „преградителен жест“ към Хари на фона на разгорещена вражда - експерт

Принц Хари се завърна на родна земя за мимолетно посещаване в Обединеното кралство предходната седмица и въпреки че получи топло посрещане по време на уговорките си в Invictus, последният път не не е чак толкоз привлекателно.

Последният път, когато Хари посети историческата катедрала, беше за честването на платинения празник на починалата кралица Елизабет и - съгласно специалист - принц Уилям му даде " противоположното на самопризнание " на събитието.

Враждуващите братя участваха на благодарствена работа за кралицата в катедралата " Сейнт Пол ", което означи първото обществено появяване на Хари и брачната половинка му Меган на кралско събитие след напускането на монархията.

Въпреки че се събраха на едно и също събитие, двойката седеше надалеч един от различен и не бяха видяни да пишат или даже да стоят един до различен. Но макар дистанцията, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели пред Mirror по това време, че Уилям е възприел „ жест на бариерата “, до момента в който той и брачната половинка му Кейт минават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР