Това е моментът, в който един любител на слънчевите лъчи

...
Това е моментът, в който един любител на слънчевите лъчи
Коментари Харесай

„Арестувайте този турист!“ викат местни жители, след като летовник отиде да пазарува в Майорка само по тесни зелени гащи

Това е моментът, в който един фен на слънчевите лъчи провокира яд по улиците на испанска туристическа дестинация, откакто наруши строгото предписание за облекло.

Невъзмутимият мъж беше видян да марширува по тротоар в Майорка единствено с дребните си бански гащета, без да обръща внимание на ужаса на минувачите. Носенето единствено на бански костюми или даже просто да бъдеш с голи гърди е срещу разпоредбите в разнообразни елементи на страната - и тези, които се провалят, могат да получат солидна санкция.

Местните в Палма реагираха гневно на клипа на мъжа безочливо минавайки около магазин на Zara в основния търговски регион на столицата на острова, до момента в който е облечен единствено в чифт зелени бански. Носейки алена забрадка и телефон, мистериозният мъж не оставя доста на въображението, до момента в който продължава по основния търговски бул., привличайки озадачени погледи.

Испанските управляващи не разрешават носенето на бански единствено на публични места отвън плажа или край басейна. На Балеарските острови, къд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР