хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте просто в еуфория

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте просто в еуфория
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 30.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте просто в еуфория около идващата нова година. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и близките, че са такива.

Телец

До обяд ще сте много дейни и подготвени да помогнете, само че след обед няма да ви се желае никой да ви занимава със съществени неща. Можете да се поразходите на открито, с цел да помечтаете, до момента в който още не сте измръзнали.

Близнаци

Днес общо взето малко неща ще зависят от вас, само че пък всичко ще става както сте желали. Не се опитвайте да пришпорвате нещата, карайте по-спокойно. Някои фамилни отговорности ще ви накарат да прекъснете заниманията си, само че това няма да ви е неприятно.

Рак

Един прелестен и спокоен ден в навечерието на празника. Можете да свършите още някои от организационните неща и да подготвите това-онова за празника. Дано сте си обезпечили нов тоалет за новогодишната нощ, нали знаете, че е хубаво да посрещнете нова година с нови облекла.

Лъв

Добър завършек на годината, а и ще можете да свършите много неща. Ще сте много сръчни в ръцете и с малко повече досетливост ще съумеете да подготвите забавни неща за новогодишната нощ.

Дева

Преди обяд към момента ще имате някои смели упования, само че следобяд ще би трябвало да се справите с действителните неща. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, в сравнение с за предновогодишна веселба.

Везни

Един прелестен ден, с предпразнично въодушевление и доста другарски позвънявания. Не забравяйте да изпратите картички по мейла, несъмнено, до хората, на които държите. Прегледайте за финален път организацията по празника, с цел да не пропуснете нещо значимо. Днес доста ще ви бива по проектите.

Скорпион

Ще имате много повече неща за извършване от нормалното. Планирайте времето си деликатно, тъй като може да не ви стигне за всичките ви огромни проекти. Но пък ще извършите всичко по най-блестящия метод.

Стрелец

Няма да ви се занимава със съществени неща. В края на краищата приключването на една година е интервал за равносметка. Само не пречете на останалите да вършат, каквото са си наумили, с безбройните си препоръки и натяквания.

Козирог

Доста нервни ще сте през днешния ден, дали поради отиващата си година или по напълно други аргументи, това си е ваш проблем, само че не го правете подобен и за всички към вас. Не забравяйте, че през днешния ден е надали не последната опция да свършите каквото сте дали обещание за -до края на годината. Разчистете всички сметки, с цел да започнете на чисто.

Водолей

Налага се да проведете съществени диалози с някои хора. Има неща, които просто би трябвало да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си и не се оставяйте да ви манипулират.

Риби

Помогнете на непосредствен другар, това ще извърши със смисъл деня ви. А и с индивидът, който е до вас има какво да обсъдите. Най-малкото бъдете подготвени да изслушате и непознатата позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР