Херцогинята на Съсекс се завърна от лятната си почивка през

...
Херцогинята на Съсекс се завърна от лятната си почивка през
Коментари Харесай

Обратно на работа със стил: ето как го прави Кейт Мидълтън

Херцогинята на Съсекс се завърна от лятната си отмора през август с първи обществен ангажимент, който я води в базата Брайз Нортън на Кралските военновъздушни сили .

В Оксфордшир Кейт Мидълтън благодари на екипите, помогнали за евакуацията на хиляди жители от Афганистан през миналите седмици, и чу истории на цивилни, военнослужещи и дами.

Оказва се, че наследниците на херцогинята, споделят общ интерес със своя татко принц Уилям и чичо си принц Хари. „ Тя загатна, че децата ѝ се интересуват доста от самолети “ , твърди капитан-сержантът Марк Къртис пред. От изданието означават, че това не е чудно, поради активността на Уилям като капитан в Кралските военновъздушни сили, както и опита на Хари от войната в Афганистан.

Що се отнася до облеклото на Кейт Мидълтън по време на визитата, тя явно е заложила на настоятелен жанр, комбинирайки бежов блейзър Reiss, бяла блуза и тъмносини панталони с прав контур . Освен черни обувки, различен аксесоар тук е чантичка в звук с връхната дреха на херцогинята .

Вижте още фотоси от събитието в галерията долу.
 Кейт Мидълтън с първа поява след лятната си отмора  Кейт Мидълтън с първа поява след лятната си отмора  Кейт Мидълтън с първа поява след лятната си отмора  Кейт Мидълтън с първа поява след лятната си отмора
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР