Херцогинята на Кеймбридж Кейт и трите й деца изпекоха кексчета

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт и трите й деца изпекоха кексчета
Коментари Харесай

Наследниците на британската корона изпекоха кексчета за поданиците на кралицата

Херцогинята на Кеймбридж Кейт и трите й деца изпекоха кексчета за уличните тържества в Кардид по случай платинения празник на кралица Елизабет Втора.

В формалният профил на фамилията, принцовете Джордж и Луи, както и сестричката им принцеса Шарлот бяха показани в серия фотоси по какъв начин се забавляват в кухнята в компанията на майка си. Наследниците на короната бъркат яйца и месят тесто в кухня, окичена със английски знаменца.

 
               

" Печем кексчета за локалната общественост в Кардиф, с цел да се насладим на уличното празненство по случай платинения празник, което ще се състои през днешния ден! Надяваме се да ви харесат! ", оповестяват под фотографията херцозите на Кеймбридж.

Принцовете Джордж и Луи, надлежно на осем и четири години, са облечени в сини тениски, а седемгодишната Шарлот носи къси панталонки и две разнообразни тениски - розова и в бяло и синьо каре.

 Джордж и Шарлот Българска телеграфна агенция

Преди това фамилията раздаде торби с приготвена от него прясна храна и макаронени произведения на обществено слаби в графство Норфък, Източна Англия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР