Харманлийци дебютираха във Великденски турнир по тенис на маса в

...
Харманлийци дебютираха във Великденски турнир по тенис на маса в
Коментари Харесай

Харманлийци дебютират във Великденски тенис турнир

Харманлийци дебютираха във Великденски шампионат по тенис на маса в зала " Спартак " в Хасково. Новият клуб по тенис на маса " Авангард " от града на Белоногата направи сполучлив дебют в четвъртото издание на обичайния празничен шампионат за възпитаници проведен за четвърта поредна година от СКТМ Хасково.

Президентът на клуба Милен Михайлов сподели, че е доста удовлетворен от обстоятелството, че треньорът на клуб " Асара 08 " Симеоновград Стойчо Стоев му оказва помощ и води тренировките на децата и мъжете от Харманли, които се състезават в най-ниското равнище на шампионата - южната " В1 " група.

Най-добре се показа звездата на отбора дванадесет годишният Колю Колев. Колю тренира от три месеца тенис на маса, само че към този момент има победи в своята възрастова гупа на откритите шампионати на родния си Харманли и в Гълъбово.

В най-малката възрастова група до 10 години победител в конкуренцията стана хасковлията Никола Ахтаров, втори е Славейко Георгиев, а трети Денис Димитров.

Надпреварата включва и надпревари до 12 години, до 15 години и до 18 години.
На спечелилите бяха връчени грамоти и медали от треньорът и играч в клуба Павел Костадинов. В шампионата взеха присъединяване над 100 състезатели от Хасково, Харманли, Димитровград, София и Свищов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР