Халфът на отхвърли критиките заради изявите си срещу топ клубовете

...
Халфът на отхвърли критиките заради изявите си срещу топ клубовете
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Знам, че хората очакват да вкарам или асистирам във всеки мач

Халфът на отхвърли рецензиите поради изявите си против топ клубовете във Висшата лига, като съобщи, че представянето му не би трябвало да се прави оценка единствено по голове и асистенции.

Португалският национал направи чудесно усещане след прехвърлянето му от Спортинг Лисабон предходната година. Той записа 34 попадения и 21 завършващи подавания във всички надпревари.

Фернандеш е отбелязал единствено един път в седем мача от лигата против,,, и през този сезон.

" Не знам какво имат поради хората под " шестте най-хубави ", тъй като това би трябвало да са първите шест в таблицата. Вкарвах и асистирах против някои от тях. Вкарах този сезон против Тотнъм. Но някои хора споделят, че дузпите не се броят!

Знам, че хората чакат Бруно да вкара или асистира във всеки мач. Искам да го направя. Но като състезател не диря огромната шестица или останалата част от лигата. Търся всеки мач по един и същи метод.

"... Те чакат единствено голове и асистенции, а не изцяло показване. Не се интересуват от отнемането на топката или какъв брой шансове сътворявам, тъй като мога да основа 10 шанса, само че в случай че не вкарам, хората ще кажат Бруно не игра доста добре ", съобщи Фернандеш пред Sky Sports.
Манчестър Юнайтед е трети в таблицата с 51 точки от 27 мача, на 14 зад водача Манчестър Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР