Халфът на Арсенал Месут Йозил няма намерение да напуска клуба

...
Халфът на Арсенал Месут Йозил няма намерение да напуска клуба
Коментари Харесай

Йозил: Щастлив съм в Арсенал, не искам да си тръгвам

Халфът на Арсенал Месут Йозил няма желание да напуща клуба в края на сезона. Бившият немски национал не се тормози от спекулациите, че ще бъде продаден през лятото.

" Да, желая да остана. Имам контракт за още две години, не зная какво ще се случи по-късно. Щастлив съм в Арсенал, за какво не? Сега съм на 30 години и ми остава задоволително време на високо равнище ", показа Йозил.

" Между мен и Унай Емери няма проблеми. Никакви. Винаги пораждат клюки, само че тези, които са вътре в тима, знаят истината. Разбира се, че не съм удовлетворен, когато не играя. Аз желая да съм на терена във всеки мач. Пропуснах много дуели поради травми, само че това е футболът. Няма състезател, който да не желае да е титуляр. Решенията обаче се взимат от треньора и би трябвало да се съобразяваме с тях ", изясни халфът.

Според медиите на Острова, Йозил е един от футболистите, за които Арсенал ще изслуша предложения. Причината е високата му заплата, както и фактът, че не играе постоянно под управлението на Емери. Шкодран Мустафи и Хенрих Мхитарян също ще бъдат сложени в трансферната листа.
Премиър лийг 37 кръг, събота 4 май  Арсенал 17:00предстои  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР