Гуинет Полтроу е включила престой в Аляска на стойност 97

...
Гуинет Полтроу е включила престой в Аляска на стойност 97
Коментари Харесай

За 97 000 долара: Гуинет Полтроу препоръча подарък за Свети Валентин

Гуинет Полтроу е присъединила престой в Аляска на стойност 97 000 $ в годишния си справочник за дарове за Свети Валентин .

51-годишната актриса включи престой в националния парк Денали в листата си с рекомендации за идеалния подарък за 14 февруари на своя уебсайт Goop , който е печално прочут с това, че поучава почитателите си да купуват предмети, в това число златен вибратор за 15 000 $.

Gwyneth Paltrow unveils extremely raunchy Goop Valentine's Day Gift Guide - complete with $1,250 gold vibrator, $250 handcuffs and $55 'sex oil'
— Daily Mail Online (@MailOnline)
В наръчника за дарове на Goop на майката на две деца се споделя, че тридневен престой в хижа " Шелдън " за близо 100 000 $ би бил идеалният сантиментален подарък , като се прибавя: " Кацнала на нунатак на ледника Рут, тази извънредно първокласна хижа е определението за бягство от действителността ".

Сайтът на Гуинет показва във въведението към своя справочник за дарове от 14 февруари: " Денят на влюбените се прави оценка зле. Заслужено? Може би частично. Но ние към момента считаме, че той има стойност: като ден, в който да приемем любовта в нейните разнородни и комплицирани форми и насладата, която хората, които обичаме - и хората, които ни обичат - внасят в живота ни. В този дух сме подредили всички най-хубави способи, огромни и дребни, да ги отпразнуваме и да им се отдадем ".

In 's quest for opulence and unparalleled experiences, documents one of the most unforgettable luxury resorts in America:, nestled majestically on the slopes of Denali, North America's highest peak, standing as an epitome of exclusivity.
— REYA Communications (@ReyaComms)
В наръчника за дарове за Свети Валентин на Goop за 2024 година са включени също " пълноспектърна инфрачервена сауна " за двама души на стойност 7 999 $ и поръчка за портрет на домакински любим от художник на стойност 175 $ .

В листата има и система за изстудяване на кревати на начална цена от 2 095 $ и престой в лечебната плантация " Стерекопие " в Южна Африка от към 12 000 $ на вечер.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР