Гринго не е пребивал Софи Маринова, нито я е обрал.

...
Гринго не е пребивал Софи Маринова, нито я е обрал.
Коментари Харесай

Истината за Софка и Гринго! Давидов не я е бил, нито крал! Двамата още са заедно

Гринго не е пребивал Софи Маринова, нито я е обрал. Писанията за побой над певицата валят като есенен дъжд, но се оказват следващата небивалица. Според тезата на клюкарски издания при следващия скандал сред ромската перла и нейния обичан той я набил и отмъкнал злато и полезности за повече от 100 бона.

„ Не е имало побой “, изясни персоналният пиар на Маринова Тодореско . „ Ако имаше нещо такова, Софи щеше да излезе по малкия екран и да си каже. Тя не си мълчи. Софи и Гринго са в доста положителни връзки. Не са се карали. Нито я е пребил, нито ограбил. Той не е останал без пари, че да краде от Софи. Те живеят 7 години дружно. Няма по какъв начин да й свие полезности. Каквито и проблеми да са имали през годините, в никакъв случай не са си правили мизерии един на различен “, добави още импресариото на ромската перла.

Мениджърът на Софи разясни, че като всяка двойка и Гринго и Маринова се карат. Най-довереният човек до хитовата изпълнителка разкрива, че както са дружно и основават кавги и раздори между тях, в идващия миг се обичат повече от всеки път.

 

„ Много им е бурна любовта. Карат се, завършват и се разделят, а на другия ден са дружно. И Софка, и Гринго са доста избухливи. Казват си „ айде край, това беше “ и по-късно се обичат повече от всеки път. Може в този момент да не са дружно, а след дни да са. Като всяка една двойка всичко отминава. Къща, без комин, който не пуши, не е къща “, споделя още Тодореско.

По думите му Софка била разочарована от пресата от у нас. След измислиците за персоналния й живот тя се чувствала зле. Най-гадно на Маринова й станало от писанията, че Гринго я е зарязал поради жена с две деца. Оказва, че и това е плод на журналистическа фикция.

„ Гринго няма по какъв начин да върви с жена, която има несериозна специалност и е с две деца. Ако той бе кривнал, тя щеше да го изяде с парцалите. Ако Гринго имаше нова жена, щеше да има фотоси с нея. А такива липсват. Говорят се доста неща, само че няма доказателства. Софка не й е прелестно, че се лее мръсотия по неин адрес в всякакви медии. Тя не желае да написа щяло и нещяло за нея. Софи не занимава дребния си другарски кръг със фамилни проблеми и драми “, споделя Тодореско.

На въпрос за какво към този момент двойката не се появява дружно по събития, пиарът на Софка изясни, че Гринго е доста ангажиран в последно време. Това била и повода той да не е на Малдивите по време на фамилната почивка. „ Гринго не съумя да замине поради неотложни задължения. Пътуването не беше планувано. Взеха решение за ваканцията една седмица преди този момент. И Гринго не съумя да се освободи от работата си. Софка си отсрочи изявите, тъй като на нея й хареса концепцията за екзотична отмора “, сподели още импресариото на Маринова пред „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР