Григор Димитров направи феноменално представяне на първия си за годината

...
Григор Димитров направи феноменално представяне на първия си за годината
Коментари Харесай

Куриозната история на Григор за дебюта му в ATP: Мислех, че ще тренирам, но играх мач

Григор Димитров направи феноменално показване на първия си за годината шампионат на клей, достигайки до полуфиналната фаза на Мастърса в Монте Карло, където отстъпи на Алехандро Давидович Фокина. Сега на родния ни представител му следва да се включи в конкуренцията в Барселона, която ще се организира през актуалната седмица сред 18 и 24 април. Пред началото на тазгодишното издание на надпреварата нашето момче описа любопитна история пред уеб страницата на АТР по отношение на дебюта си в Тура, който се случва точно в испанския град.

" Разбира се, че този шампионат е специфичен за мен - живях тук известно време, тук изиграх и първия си дуел на равнище ATP.
Помня историята на дебюта ми. Тренирах на мястото, където бях отседнал, когато пристигнаха и ми споделиха да потеглям към Годо, тъй като съм получил " уайлд кард " за квалификациите. Събрах си багажа и дойдох, като незабавно се насочих към корта. Честно казано, мислех, че ще упражнявам с някого. Казах си: " Какво от това - добре, ще играя мач ", спомня си най-хубавият ни тенисист.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР