Ant McPartlin разкри на феновете, че той и съпругата Ан-Мари

...
Ant McPartlin разкри на феновете, че той и съпругата Ан-Мари
Коментари Харесай

Сладко значение зад невижданата досега татуировка на Ant McPartlin, докато показва момченце

Ant McPartlin разкри на почитателите, че той и брачната половинка Ан-Мари Корбет са приветствали своето момченце, само че сладката му фотография имаше почитатели приказват по друга причина.

След като взеха решение да не афишират обществено бременността си, влюбената двойка, която се ожени през 2021 година, разгласи радостната си вест за бебето в Instagram през днешния ден със сладка черно-бяла фотография. Освен фотографията на Мравка, която държи новородения им наследник на гърдите си, водещият на ITV озаглави обявата: „ Добре пристигнали в фамилията.

„ Уайлдър Патрик Макпартлин. Роден на 14/05/24 в 8.54 ч. Бебето е красиво, мама е легенда, сестрите са над луната. Татко е неразбория. " Докато неговите почитатели и приятели-знаменитости споделяха известия с поздравления за щастливата двойка, няколко други сложиха под подозрение невижданата до момента татуировка на Ant на рамото му.

Както е изобразено на откритата фотография, той има огромна илюстрация на родословие и скрити в клоните са пет имена – Амзи, Дейзи, Попи, Бъмбъл и тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР