Григор Димитров излъчваше увереност след прекрасната си победа срещу младия

...
Григор Димитров излъчваше увереност след прекрасната си победа срещу младия
Коментари Харесай

Григор Димитров: Надявам, че ще изиграя още няколко мача в Париж

Григор Димитров излъчваше убеденост след прелестната си победа против младия французин Юго Юмбер в Париж. Българинът показа, че е направил някои корекции след несполучливия първи сет и е спечелил, макар домакинската поддръжка за неговия противник. Хасковлията се надява да изиграе още няколко мача в Париж, с което да направи салдото си през 2019 година позитивен. Ето какво показа Гришо след успеха:
 Григор Димитров победи Юго Юмбер в Париж и е на 1/16-финал
Григор Димитров победи Юго Юмбер в Париж и е на 1/16-финал

Българинът имаше компликации единствено в първия сет, само че по-късно беше решителен

" Той е доста убеден сега, видях ка играе на няколко шампионата от сериите " Челънджър ", беше на край на последния. В такива моменти, когато играеш вкъщи, всичко е на твоя страна. На Цнтралния корт пред противниците си... Както се споделя, вкъщи и стените оказват помощ.

Това е един от тези мачове, които са доста подли, без значение срешу кой са. Никога не си играл против тенисиста, не знаеш какво да очакваш. Нямах концепция по какъв начин сервира, по какъв начин играе във значимите точки.

Много е освобождаващо да победиш по подобен метод. Спокойно можеше мачът да ми избяга във втория сет, само че направих някои някои дребни промени, насочвах по-добре първия сервис, започнах да играя с по-високо движение, държах топката ниско и вкарах няколко значими ретура. Това беше всичко нужно.

Тук е последният шампионат от сезона, можеше просто да се откажа. При неприятно развиване да си кажа: " Знаеш ли какво, задоволително ". Но като цяло се усещам добре сега. По положението си не мога да схвана, че е краят на годината. За жал това е по този начин. Нямах опция да играя доста при започване на сезона и го адресирам със смесени усеща, само че се надявам, че ще изиграя още няколко мача тук ", приключи най-хубавият български тенисист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР