Гръмна грандиозен скандал след финала на шоуто "ВИП Брадър". Както

...
Гръмна грандиозен скандал след финала на шоуто "ВИП Брадър". Както
Коментари Харесай

Мегз след финала: Имам видео на което Тото нарушава правилата на играта!

Гръмна величествен скандал след финала на шоуто "ВИП Брадър ". Както БЛИЦ написа от началото на формата, оказа се, че всичко е нагласено и първенецът Тото авансово е бил явен. Това се потвърждава и от една от участничките Мегз, която постна на профила си във Фекйсбук видео, на което се вижда по какъв начин Тото е нарушавал разпоредбите на играта по невиждан метод.

Вижте какво написа дизайнерката.

ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА КАК ТОТО Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ИЗОЛАЦИЯ В КЪЩАТА КАТО НЕ САМО съдебна експертиза Е СРЕЩАЛ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА УЧАСТИЯ С МАЙКА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДРУГИ СВОИ БЛИЗКИ, НО И Е КОМЕНТИРАЛ С ТЯХ И Е ПОЛУЧАВАЛ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА СИ ВЪВ ФОРМАТА. Вчера напуснах къщата същински щастлива и си мислех, че борбите ми във формата са завършили.

За страдание се оказа, че не е по този начин и още един път се изправям пред вас за борба. Този път освен за нещата, в които имам вяра, само че и за верните модели на подражателство и достолепието на легенда като Маргарита Хранова.

Тото е доста надарено младо момче, само че той и всички негови почитатели би трябвало да знаят, че идолите би трябвало да са почтени за любовта на хората. Младите не би трябвало да вървят напред посредством машинация, а като взимат образци от митове като Маргарита Хранова. Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.

Видеото можете да видите в нашата Видео ГАЛЕРИЯ!

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР