Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце

...
Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце
Коментари Харесай

От 15 години тя не спира да ражда, защото...

Росарио от Тексас непрестанно забременявала, до момента в който най-сетне не родила момиченце

Майка на 11 деца призна, че е забременявала още веднъж и още веднъж, с цел да се снабди с мечтаната щерка, написа The Sun. Близо 15 години Ялансия Росарио от Тексас непрестанно забременявала, до момента в който най-сетне не родила момиченце. Първият наследник на американката се родил през 2009 година Оттогава дамата дала живот на още осем момчета. Тя обаче нямала никакво желание да спре да ражда, тъй като огромната й фантазия била да има момиченце, написа Блиц.

По време на последната си бременност Росарио схванала, че чака близнаци. Голямата й вяра била те да са разнояйчни, което да усили възможностите й за щерка. И била на седмото небе, когато схванала, че бебетата ще са момче и момиче. „ Когато видях момиченцето си, не можех да допускам, че споделям думите „ моята щерка “. Бях очарована от нея, тя е просто съвършена ”, споделя дамата.

Майката на 11 деца признава, че би желала щерка й да си има по-малка сестра. И не крие, че е извънредно щастлива, че момиченцето има толкоз доста по-големи братя.Жената показа радостната вест в обществените мрежи и получи доста поздравления. Голяма част от коментаторите споделят, че също са мечтали за щерка, а историята на Росарио им дава вяра, че и те някой ден ще се снабдят с момиче.

Други пък са сюрпризирани от упоритостта на дамата и считат, че не е трябвало да ражда толкоз доста деца, единствено с цел да стане майка на момиче. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР