Господин Трифонов да отиде да си вземе мандата и да

...
Господин Трифонов да отиде да си вземе мандата и да
Коментари Харесай

Борисов не оспорва титлите по шах, но Слави бил политически страхливец

Господин Трифонов да отиде да си вземе мандата и да изясни, за какво не може да ръководи с 165 депутата.

Това се споделя политически страхливец , а друг, който върви да го замерват с яйца, засегнат е министър председателят в оставка Борисов и предизвести, че това, което прави Има Такъв Народ сега е мятане на страната в харчене на още пари за избори . Какво ще получат след нови избори, се пита Борисов. След като си спечелил второто място в Народното събрание и толкоз доста гласове, би трябвало да се носи политическа отговорност , настоя Борисов.

С цялото ми почитание към Антоанета Стефанова - тя за всичко ще пита какво да се прави..., разяснява Борисов и добави: " Очаквах Мая Манолова нощес да се появи и на Оскарите... "

Коментарът си министър председателят Борисов направи още веднъж с живо включване във фейсбук от вкъщи си в Банкя, където е поканил специалисти вицепремиера Томислав Дончев, здравния министър Костадин Ангелов и членове специалисти на ГЕРБ, които по ред обясняваха хрумвания и цели по Плана за възобновяване и резистентност, като доказваха, че ГЕРБ може да ръководи и може да носи отговорност.

Какво желае Слави Трифонов - болшинство от 240 депутати - " даже и Царят не го реализира ", даже и Тодор Живков не го е имал , съгласно коментара на Борисов.

" Не зная по какъв начин българите могат да одобряват и да смятат, че с генерално пълномощие може да се ръководи ", недоумява Борисов по отношение на номинацията на Антоанета Стефанова за министър председател на Има Такъв Народ. Това е насмешка с гласоподавателите им , безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Борисов се тревожи: Какво ще се случи идващите месеци, още веднъж ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим безусловно болшинство за някого. " Борисов упрекна Слави Трифонов и Има Такъв Народ, че желаят да държат страната в безпорядък.

Той акцентира, че толкоз доста време се чака да чуем министрите на Слави Трифонов и го прикани " да си покаже министрите ".

Бойко Борисов още веднъж атакува Има Такъв Народ за мажоритарния избор, който ГЕРБ им били внесли.

Вместо това се обявявал министър председател с пост от фейсбук, " като от пещерата. Добре, че има фейсбук , пък ние да си вършим изборите. Или играят някаква игра, с цел да държат страната в безпорядък ", допусна Борисов.

" Каква безнаказаност царува, желаят да ни хвърлят в безпорядък, десетки милиони ще бъдат изхарчени не за стем кабинети, а за избори... ", е угрижен Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР