Голямата новина от Европа идва с публикацията на Николай Бареков,

...
Голямата новина от Европа идва с публикацията на Николай Бареков,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕВРОПА КАЗА ТЕЖКАТА СИ ДУМА: “Презареди България” на Николай Бареков е легитимният КОНСЕРВАТОР у нас!

Голямата вест от Европа идва с обявата на Николай Бареков, който разгласи, че в Брюксел стана факт оповестяването на „ Презареди България “ за законната консерваторска партия у нас.

"Новината от Брюксел! Решен е въпросът кой е КОНСЕРВАТОР в България и кой съставлява консервативните полезности от името на българските партии и гласоподаватели в Европа.

Новината беше доказана пред нашата делегация от Ричърд Милсом - Главен изпълнителен шеф на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа: нашата партия “Презареди България”, правоприемник на ББЦ, и Вътрешна македонска революционна организация са единствените две български партии, които ще могат да употребяват правото да се назовават консервативни. Ще бъдем признати за членове на Консервативния Алианс в Европа!

Голям триумф за България и за моя екип, приветствие за моя сътрудник господин Джамбазки! За първи път България има своите консервативни партии, приети в Европа! Край на спекулациите на псевдо десните демократични и националистически обединения, че имат нещо общо с консерватизма. Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри. Усърдна четири годишна къртовска работа за мен и екипа ми. Реабилитация за всички ругатни и обиди, които понесохме в България от статуквото.

Официалното приемане на “Презареди България” (ББЦ) и на Вътрешна македонска революционна организация в АКРЕ ще бъде на 8 юни в Баку, Азербайджан. Сред нашите членове са Британската консервативна партия, полската партия “Право и справедливост”, асоциирани членове и наши сестрински партии са Републиканската партия на Съединени американски щати и Австралийската консервативна партия. Никога не предадох своите гласоподаватели и Европа ни призна. Бъдете горди с нашия триумф. Една година преди европейските избори стартираме нашия поход за възраждането на България с полезностите на консерватизма.

На фотографията незабавно след оповестяването на новината съм с двамата огромни мой и на България другари, които работеха интензивно за триумфа ни - Ашли Фокс, водач на английските консерватори в Екологичен потенциал и Джефри ван Орден, заместител ръководител на парламентарната ни група ", написа евродепутатът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР