Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Банзема няма да играе в

...
Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Банзема няма да играе в
Коментари Харесай

Анчелоти остави Бензема извън групата на Реал Мадрид

Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Банзема няма да играе в днешното посещение на своя тим на Реал Сосиедад. Причината за това е, че името не французина не бе включено в групата на " белите " за срещата. За момента няма информация Бензема да има някаква травма, тъй че е по-вероятно нападателят да е получил почивката от Карло Анчелоти преди финала за Купата на Краля, който е в събота. Няколко дни след дуела с Осасуна е и първият полуфинал в Шампионската лига против Манчестър Сити, тъй че очевидно треньорът на Реал желае Бензема да бъде изцяло пресен за тези конфликти.

Бензема се намира в прелестна форма, като в събота против Алмерия означи третия си хеттрик през април.

В групата за днешния дуел обаче е Федерико Валверде, който до последно бе под въпрос. 24-годишният уругваец се контузи при загубата с 2:4 от Жирона на 29 април и не игра против Алмерия.

В групата за днешния дуел са включени и младите Нико Пако, Родриго Дотор, Серхио Арибас и Алваро Родригес. Именно последния може да размени Бензема на върха на офанзивата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР