Гледате ли ги? Аз съм им фен. Новият сезон дава

...
Гледате ли ги? Аз съм им фен. Новият сезон дава
Коментари Харесай

Ричард Хамънд унищожи втори супер автомобил

Гледате ли ги? Аз съм им почитател. Новият сезон дава най-хубавото, на което сме привикнали от триото, гарнирано с доста пиперлив комизъм. Пример от серия 5: „ Знаете ли за какво Т-Рекс е липсващ? Заради късите предни крака и невъзможността да се самозадоволява… “ (Джеръми Кларксън)

В непредвиден „ воин “ се трансформира Хамънд, който от дълго време знаем, че унищожи електрическия Rimac. Това бе следващият тежък случай, от който Хамстера се отървава като по знамение единствено със строшен крайник. Concept One коства $1 млн., само че Хамънд катастрофира тежко през лятото, вследствие на което колата бе изцяло унищожена. Електромобилът се е възпламенявал и горял в продължение на пет дни съгласно думите на Кларксън.

В петия епизод Хамънд още веднъж бе зад кормилото, като влезе с танк в дубайски мол. Но дребният водещ влезе още веднъж в новините, откакто стана ясно, че е унищожил втори супер автомобил този сезон. Става въпрос за McLaren 720, в чийто контейнер той е заредил… вода.

Горивото на автомобила е свършило по време на фотоси. За да спести време от вървене до бензиностанцията, Ричърд сипал „ гориво “ от туба. За негово злощастие се оказало, че тя била цялостна с вода. Хамънд схванал, че нещо с колата не е наред, когато „ моторът издаде багажа “.

За благополучие този път не се е наложило да постъпва в болница, а тоталката в този момент е единствено за мотора.

Случва се и на най-хубавите.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Byton Concept е следващият впечатляващ електрически автомобил от Китай

Hyundai сподели самостоятелен водороден модел

Вгледайте се добре, тъй като това е новият Mercedes G-Class (W464)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР