Главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил проверка на 4 април

...
Главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил проверка на 4 април
Коментари Харесай

Цацаров разпореди проверка на имуществото на сина на директора на НСлС

Главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил инспекция на 4 април 2019 година във връзка медийни изявления и постъпил сигнал за добити недвижими парцели на забележителна стойност от сина на Борислав Сарафов, шеф на (НСлС) и зам.-главен прокурор по следствието. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Върховна касационна прокуратура (ВКП) разпореди на Националната организация за приходите (НАП) осъществяването на данъчни проверки на проверяваните лица.

На 31 юли 2019 година Териториална дирекция на Национална агенция за приходите – София изпрати на ВКП резултатите от завършилите данъчни проверки. Според Национална агенция за приходите не са открити несъответствия сред заявените и/или получени приходи и имущественото положение на физическото лице – наследник на Борислав Сарафов. Ревизията обгръща интервала 1 януари 2015 – 31 декември 2018 година

До момента във ВКП не са постъпили резултати от други дейности, предоставени на Национална агенция за приходите по инспекции на лица, заемащи висши държавни длъжности, за добити от тях недвижими парцели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР