Германската тенис звезда Александър Зверев призна, че участието му на

...
Германската тенис звезда Александър Зверев призна, че участието му на
Коментари Харесай

Зверев: Участието на Адриа Тур беше грешка

Германската тенис звезда Александър Зверев призна, че присъединяване му на демонстративния шампионат " Адриа Тур " е било неточност. " Сбърках с присъединяване на " Адриа Тур ", както и с купона за рождения ми ден по-късно. Направих голяма неточност и разбирам раздразнението на хората ", сподели Зверев пред ДПА.

Турнирът, проведен от Новак Джокович на Балканите, провокира съществени рецензии, откакто скупчването на тенисисти и фенове сътвори огнище на ковид, като измежду инфектираните бе и най-хубавият български тенисист Григор Димитров, който също бе измежду участниците, както и самият Джокович. Играчите не съблюдаваха обществена отдалеченост, а бяха снимани да се забавляват в нощен клуб.

Зверев даде седем негативни теста за ковид по-късно, само че признава, че с присъединяване си на " Адриа Тур " е изложил на заплаха здравето на мнозина. " Със сигурност това не беше най-умното нещо на света. След този шампионат мениджърите ми споделиха да си заставам у дома. Дадох седем теста след " Адриа Тур " и всички бяха негативни. Но по-късно отхвърлих шампионат в Берлин, тъй като не желаех да подхващам още един риск ", добави Зверев, който през вчерашния ден загуби с 3:6, 6:3, 5:7, на преместения от Синсинати в Ню Йорк " Мастърс ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР