ГЕРБ поиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров заради погазването

...
ГЕРБ поиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров заради погазването
Коментари Харесай

Борисов: Радев вчера се сети, че има коронавирус, Кацаров е маша

ГЕРБ изиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров поради погазването на конституционни права на жителите с въвеждането на, провалената имунизационна акция и несправяне с пандемията. Това оповестиха от партията на брифинг, откакто по-рано в свои позиции оставката на министъра бе поискана и от Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация.

" Искаме оставката на Стойчо Кацаров, а на 14 ноември народът ще вземе оставката на Румен Радев. Повече от година време не е стигнало на служебното държавно управление и на президента, за " да схванат, че вирусът не е " шипченски " или " софийски ", съобщи някогашният ръководител на парламентарната група Десислава Атанасова .

" Всеки час оставане на поста като министър на Кацаров е жестоко прегазване на избора на всеки българин да живее в свободна демократична страна ", безапелационна беше тя.
 Проф. Радка Аргирова: Сертификатът за имунизиран - неопределен, за прекарал Covid-19 - едногодишен Проф. Радка Аргирова: Сертификатът за имунизиран - неопределен, за прекарал Covid-19 - едногодишен
" Новите ограничения и ограничавания са закъснели. Ако през лятото бяхме създали това, което в този момент се прави, щяхме да сме по-свободни ". Това к...

" Не може да се желае зелен документ за изборите, това е тежко тъпчене на Конституцията ", безапелационен беше и някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.

В хода на брифинга се включи и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , който прочете буквално коментар на президента, изработен отпреди година, в която Радев показва, че рецесията у нас не е поради ковид, а поради безпомощността на кабинета " Борисов ".

Борисов е безапелационен, че българите умират не поради ковида, а поради хаоса в ръководството на пандемията. Най-малкото, което може да се случи, е оставка на здравния министър Стойчо Кацаров, счита Борисов.
 Не ни пука за ковид и за стотиците умиращи до момента в който не пристигна до нас Не ни пука за ковид и за стотиците умиращи до момента в който не пристигна до нас
Дойде време да бъдем почтени – брутално почтени. В България, а и като цяло в света, не считаме COVID-19 за в действителност сериозен пробле...

" Кацаров е маша. Той не е и доктор като лекарите. Такива като проф. Балтов, проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев и проф. Ангелов бяха изчегъртани ", възмути се водачът на ГЕРБ. 

" Сега гледаме акция по какъв начин един си мие ръцете. Ами да създадат една акция и за ушите, краката и най-после под мишниците ", сподели той и добави, че не е смешно, само че такава е обстановката сега. 

" Вчера Радев се сети, че има ковид. Онзи ден се сети, че има и финансова, и икономическа, и чудовищна рецесия и инфлация. Пак с на ниска цена пиар събра сякаш енергийните сдружения да взимат някакви ограничения и решения. Кога се сети? Ние от месеци наред обясняваме за цената на тока, цената на газа и това, че не се води имунизационна политика. Какво направи Радев? Нищо! Къде са ви 600-те вложители? Няма ги! Защо месец май, когато токът беше 104 лв. и се знаеше какво ще се случи, позволиха да отиде да отиде на близо 700 лв.. Въглищата са български, АЕЦ Козлодуй работи 100 % на облага, язовирите са ни цялостни, бог даде дъжд, водата ни е без пари, централите могат да работят на цялостна мощ. Кое донесе повдигането на цената на тока? ", запита риторично водачът на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР