Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г.

...
Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г.
Коментари Харесай

Джейсън Момоа разкри коя е новата жена в живота му

Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 година беше потрес за мнозина - двамата бяха семейство за образец в Холивуд. Заедно в продължение на 17 години и с две деца, те се разведоха публично през 2024 година
 Защо Джейсън Момоа сега няма дом и коя е новата му пристрастеност в On the Roam
Остана ли безприютен след развода Джейсън Момоа

Актьорът е предан на нещата, които обича

Известно време 44-годишният артист от " Аквамен " имаше връзка с Ейса Гонсалес, само че явно връзката им не е била напълно сериозна. Затова пък в този момент Момоа намерено призна, че в живота му има нова обич и това е актрисата Адриа Архона.

В средата на май той взе участие в кино конференцията Basingstoke Comic Con, където беше запитан дали сега е самостоятелен. " Всъщност съм във връзка ", отговори Джейсън, а по-късно посочи, че скоро ще разкрие коя е новата жена в живота му.

В обява от през вчерашния ден, 20 май, в профила му в Instagram той благодари на Япония за гостоприемството - там той снима епизоди от документалната си поредност ON THE ROAM. " Споделих следващо необикновено премеждие с моята обич ", написа той, като " моята обич " е на испански - mi amor. На няколко от фотосите Момоа е прегърнал Адриа Архона.

33-годишната актриса е родом от Пуерто Рико и е щерка на известния латино артист Рикардо Архона. Последно взе участие във кино лентата на Ричард Линклейтър Hit Man, а преди този момент е и в " Морбиус ". През 2021 година се снима дружно с Джейсън Момоа в Sweet Girl, където се срещат.

Връзката им обаче стартира неотдавна. " Двамата се виждат от известно време и са доста щастливи ", споделят източник на Just Jared. Дано този път на му провърви в любовта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР