Легендата на Coronation Street Сали Дайневър се подготвя за сватбата

...
Легендата на Coronation Street Сали Дайневър се подготвя за сватбата
Коментари Харесай

Звездата от Loose Women потвърждава, че потомъкът от A-списъка е сгоден на живо в ефир в невероятни сцени

Легендата на Coronation Street Сали Дайневър се приготвя за сватбата на щерка си Фийби, защото тя удостовери годежа на A-lister.

Звездата от Бриджъртън, която доближи международна популярност с превъплъщението си в обичаната на сериала Дафни, провокира клюки за годеж по-рано този месец, когато мина по аления килим на Met Gala върху ръката на колегата си Камерън Фулър... с голям диамантен пръстен.

Фийби и Камерън към този момент намекнаха за годежа си в понеделник, 13 май, с обичана фотография, споделена в обществените медии, а Сали още веднъж показа щастливата вест, до момента в който разговаряше с Шарлийн Уайт, когато се причисли към Loose Women панел в понеделник, 20 май.

Актрисата от Сали Меткалф, която също напусна панела по шевове след смешка за Лиз Тръс, показа, че е „ разчувствана “ от годежа на щерка си, като даде да се разбере, че е почитател на бъдещия си шурей.

„ Дъщеря ми преди малко се сгоди “, сподели тя на Шарлийн, Линда Робсън и Бренда Едуардс. „ Той е прелестен, той е толкоз прекра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР