Георги Вълчев, мургавият участник в Hell`s Kitchen, крие тежка и

...
Георги Вълчев, мургавият участник в Hell`s Kitchen, крие тежка и
Коментари Харесай

Георги от Hell`s Kitchen крие тежка съдба

Георги Вълчев, мургавият участник в Hell`s Kitchen , крие тежка и трагична орис, разбра hotArena.

Бургазлията от години работи в един от най-изтънчените заведения за хранене в целия свят - " Джумейра " в Лондон. Там Георги е началник на станция. Любопитното е, че там Георги е готвил за куп международни звезди, измежду които Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, футболистите на Манчестър Юнайтед, тенис звездата Григор Димитров. За да стигне до тези триумфи обаче, той е минал през куп житейски компликации.

Готвачът е роден в Бургас, само че не познава родителите си и израства в пансион. През годините не схваща кое е фамилията му, както и повода за какво е зарязан. Той обаче не разрешава на това да се отрази отрицателно на бъдещето му. Едва на 10 години той открива най-голямата си пристрастеност - готвенето. Край котлоните в интерната Георги намира освен избавление, само че и разтуха.

" Кухнята е моят дом, там съм благополучен " , признава той пред екипа на Hell`s Kitchen. На 18 години е заставен да напусне интерната, само че за негово благополучие, открива семейство, което му оказва помощ. Започва да си изкарва прехраната като работи по кръчми, столове и заведения. През 2015 година взема решение да потърси шанса си в чужбина.

Заминава за Англия напълно самичък, без да познава никого. За 5 години освен, че се открива там, само че и завързва доста другарства. Работи в едни от най-престижните ресторани освен в Лондон, само че по света. Доволен е от живота си, само че не е не запомнил хората, които са му подали ръка в сложен интервал. Сега той оказва помощ на фамилията, което в предишното е било негова опора. 

Макар да е постигнал не малко в Англия, фантазията на Георги е да се завърне в Англия и да отвори ресторант с обичайната българска кухня, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР