Генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че най-късно до

...
Генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че най-късно до
Коментари Харесай

КАС решава за ЦСКА до три месеца

Генералният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов разгласи, че най-късно до края на годината ще излезе публично решение на Спортния трибунал в Лозана /КАС/ за присъединяване на „ червените” в евротурнирите. Както е известно през лятото КАС отхвърли на „ армейците” да върне отбора в шампионата Лига Европа.

Стойчо Стоилов: Манолев си заплати за думите против Белчев

„ ЦСКА продължава да води дело в КАС. Края на декември, началото на януари ще има решение дали ще играем. Мисля, че ние сме си в правото. Трябваше още от лятото да играем в УЕФА. По-скоро мафиотски бяхме извадени от евротурнирите”, призна Стоилов в предаването "Домът на футбола " по DIEMA SPORT.

Дадоха Панчарево и Армията на ЦСКА, краткотрайно

Стоилов разяснява и наболялата тематика към базите на ЦСКА.

„ По принцип съм надалеч от търговете за базите. Всеки път се споделя едно, а се прави друго. По мое мнение няма по какъв начин да се дадат базите на различен клуб с изключение на ЦСКА, който играе в Първа лига. Излезе статистика кой тим се поддържа повече и това е нашият клуб. Не желая да влизам в разногласия за ЦСКА 1948. Не знам какви са техните искания, само че те са смешни. Има закони, които би трябвало да се съблюдават, с цел да се отдават базите. В момента не виждам с изключение на нашият клуб, кой различен би трябвало да вземе базите. Всяко едно друго решение ще породи ексцесии”, съобщи основният управител на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР