Гена Трайкова пуши като за световно, узна HotArena. Читател на

...
Гена Трайкова пуши като за световно, узна HotArena. Читател на
Коментари Харесай

Гена Трайкова пуши по две кутии на ден! Но пък прибира 6 бона заплата

Гена Трайкова пуши като за международно, разбра HotArena.

Читател на „ Таблоид “ от редиците на частната телевизия издаде, че журналистката, която сега е основен редактор на новините, пуши по цели 2 китии цигари дневно.

Гена непрекъснато е с папироса в ръка – дали ще е пред постройката на БТВ, или по улицата, не й пука “, чуди се нейният зависещ.

Тютюнопушенето обаче е противопоказно за дамата, която дружно с бившето си гадже Венелин Петков влязоха в историята като водещи на първата емисия вести на първата частна национална телевизия в България през 2000 година

Причината е, че русокоската от дете се бори с анемията. Недостигът на желязо в тялото й било открито още до момента в който Гена е ученичка. След рутинни проучвания лекарите предизвестили, че ще би трябвало да се грижи повече за здравето си.

Колегите й се тревожат, че Гена съвсем не се храни, по през целия ден смуче кафета и цигари, от тях живее. Старото й гадже Венелин Петков съумя да я откаже от отровата, само че за малко – след раздялата им тя още веднъж пропуши “, изясни източникът на изданието.

Но пък русокоската прибира 6 000 лв. заплата. Всяка година възнаграждението й скачало с няколко %, в символ на признателност за 18-годишния й труд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР