Ген. Атанас Атанасов от ДБ заяви, че не вярва премиерът

...
Ген. Атанас Атанасов от ДБ заяви, че не вярва премиерът
Коментари Харесай

Атанасов не бил виждал Денков да тича с оставка: Той не е страхлив човек

Ген. Атанас Атанасов от Демократична България съобщи, че не има вяра министър председателят Николай Денков да тича с оставката си поради дерогацията, както споделя Делян Добрев от ГЕРБ. „ Денков не е нерешителен човек, а е самобитен облик на мека мощ. Елегантен и просветен, само че работи самоуверено “, съобщи Атанасов.

Според него няма по какъв начин в хода на акцията Делян Добрев да не желае да скочат горивата. „ След изборите ще забележим плана за бюджет. Ще се откри решение. Сигурно на Асен Василев му трябват пари поради доста дупки “.

Атанасов попита кой работи за националния интерес – Радев или държавното управление, което се грижи по тази причина да не скачат цените на горивата.

Атанасов съпостави Българска социалистическа партия със старите болшевики, а „ Възраждане “ с новите. Повод е втория обещан от социалистите избор на съмнение против държавното управление в региона на националната сигурност и защитата.

„ Трябва да бъде направена оценка на всеки един от министрите и дружно решим, че някой не си е приключил добре работата, тогава може да има промяна на министри “, разяснява Атанасов недоволството на Бойко Борисов от работата на избрани министри в изпълнителната власт.

Генералът изясни на Радев, че той нямал пълномощия в публичен ред и сигурността в страната, което било обвързване на Министерски съвет

„ Сега има искания за какво вътрешният министър не отишъл на някаква си седянка. Има си КСНС и главните участници са водачите на партии. Несеризно е, че ще го употребяваме с политически цели “, заключи Атанасов.  

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР