Гърдите на Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова изгоряха!

...
Гърдите на Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова изгоряха!
Коментари Харесай

Изгоря бюстът на Радост Тодорова

Гърдите на Мис Национален тим по футбол Радост Тодорова изгоряха! Чаровната врачанка очевидно бе не запомнила плажното масло със себе си. Самата тя сподели фотоси с бюст, червен като варен рак. От няколко дни тя почива по родното Черноморие дружно с капитана на националния тим по футбол Георги Костадинов. Мечката, както е прякорът му, се прибра в България за лятната си почивка.

Миналата седмица той изведе с капитанската лента своя отбор „ Арсенал “ (Тула) в последната контрола на австрийска земя. След загубата с 0:1 от „ Виктория “ (Пилзен) Жоро незабавно хвана самолета и се прибра в родния Царево. Той в никакъв случай не не помни корените си и своето семейство, по тази причина обича да се връща там всяко лято. Футболистът взе Радост със себе си, а двамата постоянно са забелязвани на предпазения от строителство плаж „ Аркутино “. Той е част от резервата „ Ропотамо “.

„ Усмивки, слънце и талази (и доста любов) на всеки поисквам повече такива дни, написа Мис футбол в обществените мрежи. Въпреки ледените коктейли, които тя пие денем, евентуално се е наложило вечерта мечката да я намаже с кисело мляко поради мощния тен на кожата й. Двамата се сгодиха предходната Коледа, като Георги й предложи пред Болшой спектакъл в съветската столица Москва ", написа „ България Днес “.

„ Сега би трябвало да се насладим на годежа и ще пристигна време и за сватбата, показа наскоро Жоро. „ Въобще не бързам да се женим, на мен си ми е хубаво “, прибавя хубавицата. Двамата се шегyват, че ще има разногласия за това къде да се организира сватбата - в Царево или във Враца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР