Гала призна, че е имала сериозни резерви към идеята да

...
Гала призна, че е имала сериозни резерви към идеята да
Коментари Харесай

Гала изплю камъчето: Не аз набутах Стефан в предаването, дори бях против!

Гала призна, че е имала съществени запаси към концепцията да води дружно с обичания си Стефан , разбра HotArena .

От началото на новия ефирен сезон водещата на " На кафе " търпи рецензии, че е набутала мъжа си в предаването. Няма спор, че то имаше потребност от пресен лъх и смяна, само че май взе повече да лъха на шуробаджанащина . Въпреки първичните урпеци към Гала и много вдървеното държание на Стефан, и двамата към този момент се радват на доста по-голямо утвърждение!

А водещата държи да разясни, че концепцията да бъде на екран с мъжа, с който дели живота си, е не нейна , а на екипа й. Още в края на предишния сезон се заговорило да Гала да застане мъж, с който да водят част от дългия предиобеден блок. Дори се провели проби и диалози с няколко водещи, само че никой от тях не паснат на мястото си. Само два дни преди началото на новия сезон на " На кафе ", продуцентите изстреляли на титулярката концепцията да пробват дружно със Стефан .

Гала в началото останала стъписана от концепцията и даже си помислила, че се майтапят. Но след къси размишления и допитване до нейния сътрудник стигнали до извода, че би трябвало да пробват. Идеята била да се сътвори конюнктура, сходна на домашната, в която водещите да разясняват настоящи тематики. Това се понравило на русокоската, а Стефан също бил навит.

Титулярката не се притяснявала толкоз от това дали обичаният й ще бъде на равнище с мненията, тъй като го дефинира като доста умени и грамотен. Освен това има ужасно възприятие за комизъм. Притеснявала се само по какъв начин ще се оправи с притението от камерите. Оказало се, обаче, доста по-лесно, в сравнение с предполагали!

Днес Стефан към този момент е любим на огромна част от зрителките на " На кафе ". Е, от време на време изправя Гала на нокти със своите много пикантни и палави мнения, само че тя към този момент му е привикнала. Веднага откакто мине общата им графа, обичаният на водещата хуква от сутидото по своите съществени задания. Той от години се занимава с произвеждане на мед и пчелни артикули . Въпреки уговорките си, в никакъв случай не не помни да изпрати на своята обичана известие след края на ефира й, написа " 24 часа ".

Никога не е изпитвал увлечение към малкия екран, само че през днешния ден тя в действителност му се услажда. Затова на този стадий не се обмисля разновидността да бъде сменен с различен ководещ . А вечер с Гала обичат да спорят на по чаша вино не по-малко енергично, в сравнение с заран в стуидото. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР