Френската модна марка А И Ем Експерианс избра парижки бездомник

...
Френската модна марка А И Ем Експерианс избра парижки бездомник
Коментари Харесай

Бездомник стана лице на френска модна марка

Френската фешън марка А И Ем Експерианс избра парижки скитник за първата си рекламна акция, заяви в. "Фигаро ".

Избраникът на стилната марка, профилирана в производството на якетата и канадки, се споделя Марко. Той е скитник, само че е и махленски създател от шести регион на френската столица. Марко живее на улицата от десетина години.

В продължение на две седмици Марко ще може да бъде забелязан на рекламните афиши на стилната марка. На тях той носи канадка и държи четка за изобразяване. Ликът на Марко се вижда на 3600 плаката из целия Париж.

Началото на стилната марка бе сложено през октомври от Марси дьо Султре, който е основател и на друга марка, наречена Виконт А. Първото яке, създадено от марката А И Ем Експерианс, беше харизано на Марко още в навечерието на зимата. Между Марко и Дьо Султре другарството датира обаче от 2008 година, малко откакто предприемачът се устроил на улица "Сен Пер ", където живеел Марко.

За ролята си на модел Марко получава 500 евро в брой поради потреблението на лика му за рекламни цели. Останалата част от възнаграждението му е подсигурена под формата на разкриване на заем в локален супермаркет, където Марко ще може да си пазари, без да заплаща.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР