Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И

...
Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И
Коментари Харесай

Борисов: Само Петков не знаеше, че имат кеш

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е почтен човек. И това стана ясно от последните записи – единствено той не беше чул, че „ имаме кеш ”! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно по какъв начин обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които действително купуват гласове! Чак ми е жалост за вас!

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управническа стратегия на партията. " Тука се приказва по какъв начин си носят кеша, по какъв начин ще купуват гласове, по какъв начин ще финансират изборите! Много е незабавен този углавен кодекс, но доста! ", добави Борисов. 

Програмата на Политическа партия се сведе то това да напишат – началник на КОНПИ: Бойко Рашков! ", не спря с рецензиите водачът на ГЕРБ. 

Той предизвести, че на 9 юни Европа също ще стане друга. " Виждате, стрелят се министър председатели, убиват се президенти... Ние не можем да оставим страната без генериращи мощности, светът е доста комплициран.. Много е значимо дали крайнодесните ще преобладават, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е значим.

Очаквайте детайлности! 





Снимки: Агнес Методиева
ТЕМА преди 2 часа 665 преди 3 часа 887 преди 19 часа 1416
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР