Дарвин Нунес отново е главен герой в най-разгорещените дискусии около

...
Дарвин Нунес отново е главен герой в най-разгорещените дискусии около
Коментари Харесай

Поведението на Дарвин Нунес продължава да го отдалечава от привържениците на Ливърпул

Дарвин Нунес още веднъж е основен воин в най-разгорещените полемики към бъдещето на Ливърпул. Макар безспорните акценти от последните дни да бяха прощалният мач на Юрген Клоп и последвалото публично предопределение на наследника му Арне Слот, тематиката за уругваеца още веднъж е настояща. И още веднъж не по позитивен за нападателя метод.

След дуела с Тотнъм Нунес направи първата си странна проява, която не се хареса изключително на почитателите. Тя бе обвързвана с обстоятелството, че той изтри всичките си фотоси с екипа на Ливърпул от своя профил в " Инстаграм ". Дарвин не даде никакво пояснение, само че стана ясно, че е го направил поради доста отрицателни мнения и даже закани от последователи на " мърсисайдци " заради непрестанните му пропуски. Тогава още веднъж болшинството от почитателите на " алените " поддържа Нунес. За следващ път го поддържа и Юрген Клоп. Как отговори на това обаче нападателят? През вчерашния ден една от главните тематики бе демонстративното му отношение в моментите на прочувствените сбогувания с Клоп в неделя. В обществените мрежи се откриха задоволително клипове, които демонстрират по какъв начин Нунес е единственият състезател от шпалира, изработен от футболистите, който не приветства Клоп сега, в който немецът минава. И то освен първият, само че и вторият път.

Паралелно с това на фрагментите от последната тирада на Клоп в съблекалнята преди мача с Уулвърхамптън също се вижда по какъв начин Нунес е много безразличен от това, което приказва наставникът.

По-късно, на празненството в хотела, се появи нов клип, в който Нунес към този момент е покрай треньора и гo извежда в средата на дансинга сега, в който явно всички играчи се забавляват. Някои от бранителите на Нунес акцентират, че би трябвало да се обърне внимания на този кадър, а не на предходните, само че сигурно нападателят към този момент натрупа още " черни точки ".

Уругваецът осъществя 18 гола и записа 13 асистенции в 54 мача, във всички съревнования. Последният му голов принос обаче бе едвам преди шест седмици против Манчестър Юнайтед, когато той асистира на Диас. След това и приносът, и езикът на тялото на Нунес демонстрираха много красноречиво, че той в действителност се отдалечава от Ливърпул, след два сезона на " Анфийлд ".

След последния дуел за сезона Нунес още веднъж промени профилната си фотография, на която в този момент е с фланелката на Ливърпул и своето семейство.

Определено нападателят е извънредно прочувствена персона и има качества, само че пропуските му и този тип демонстрации не са в негова изгода. Новият ментор Арне Слот ще срещне съществено предизвикателство, с цел да реши тези проблеми на уругваеца, в случай че въобще на " Анфийлд " решат, че има смисъл да не престават да разчитат на него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР