Сътрудникът на Fox News Джонатан Търли каза пред The Story“

...
Сътрудникът на Fox News Джонатан Търли каза пред The Story“
Коментари Харесай

Робърт Костело е „свидетел на убийство“: Джонатан Търли

Сътрудникът на Fox News Джонатан Търли сподели пред „ The Story “ в понеделник, че като юрист, в случай че мисли, че ще завоюва правосъдно дело, той ще спра. Въпреки това, сподели той, защото Ню Йорк против Тръмп " не е елементарен случай ", изправянето на някогашния юридически консултант на Майкъл Коен Робърт Костело ще нанесе гибелен удар на делото на прокурора против някогашния президент.

ДЖОНАТАН ТЪРЛИ: Е, пуснах в обществените медии тази заран от правосъдната зала, че си помислих, че има забавен набор от въпроси, идващи от отбраната, Стори ми се, че поставят основата за позвъняване на Костело, тъй като най-големият проблем е, че има имейл, който се отнася до Джулиани, който желае да сътвори противоположен канал към Коен. А това означаваше, че в случай че се обадите на Костело, това ще отвори този аспект на случая пред прокурорите.

Много от нас смятаха, че това не си коства да се прави. Мисля, че те изчакаха да видят по какъв начин ще мине това на прегледа с Коен, мисля, че се усеща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР