Телевизионната звезда на риалити звездата Меган Маккена се наслаждава на

...
Телевизионната звезда на риалити звездата Меган Маккена се наслаждава на
Коментари Харесай

Меган Маккена носи удобни и ласкави плажни панталони от тензух M&S на разкошно бебешко пътуване

Телевизионната звезда на риалити звездата Меган Маккена се любува на обилен бебешки месец в Дубай със своя избраник футболист Оливър Бърк и сподели забележителен празничен дрешник по време на престоя си.

Звездата, която сега е бременна с първото си дете, разкрива шикозния си външен тип за бременни на 2,8 милиона почитатели в Instagram всеки ден и макар някои дизайнерски аксесоари, заслужаващи лигавка в микса – в това число чифт £ 800 сандали Hermes, преди малко я забелязахме в чифт панталони, които са по-в нашата ценова категория.

Плажните панталони с бял тензух от M&S, £27,50 тук са освен повсеместен, готин избор за слънчеви дни върху пясъка, само че разтегливият колан също обезпечава супер комфортно нагласяване за възходяща грапавина.

Панталоните, които се отличават със свободна, спокойна кройка, се състоят от 100% памук и част от грим от изящен костюм -орд набор. Вместо това Меган съчета своята с кафтан Cos, който към този момент е разпродаден онлайн, само че в случай че предпочитате да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР