Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат
Коментари Харесай

Гонят Ричард от ВИП Брадър, ще страда ли Розмари

Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат в понеделник, демонстрират зрителските настроения незабавно след номинациите през вчерашния ден вечер, написа HotNews.bg. Въпреки че Кулагин събра най-вече номинации и надлежно вериги с гюлета, той сигурно ще продължи да къса нервите на жителите на дома на Големия брат, тъй като играта се върти към него, пък и има впечатляваща фенска маса.

Гримьорът има впечатляващите 8 номинации. Ричард беше вторият с най-вече номинации - цели 4. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата поради изразеното мнение, че дамите би трябвало да готвят и чистят на мъжете. Другият, който ще се бори за зрителския избор е Божана, събрала три номинации. Зрители са безапелационни, че тя също би трябвало да си върви, само че номинацията дружно с Ричард, който всички не утвърждават, я избавя от изпъждане идната седмица. Всички Съквартиранти получили номинация ще би трябвало да останат с веригите си до второ разпореждане на Биг Брадър.

Кулагин съумя да се скара и с Ваня, която беше единственият Съквартирант, който поддържаше гримьора. Валентин реши да се нанесе в стаята, която освободи Ева след напускането на шоуто, само че това не се хареса на певицата и тя не беше съгласна. Въпреки това, Кулагин се нанесе там. Наложи се Ваня да желае помощ от Биг Брадър, който предложи да махне леглото на Ева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР