Финландският пилот от Формула 1 Валтери Ботас успя да набере

...
Финландският пилот от Формула 1 Валтери Ботас успя да набере
Коментари Харесай

Пилот от Формула 1 заработи 150 000 долара със задните си части

Финландският водач от Формула 1 Валтери Ботас съумя да набере средства в размер на 150 000 $ в поддръжка на мъжкото здраве.

Пилотът на Алфа Ромео поддържа идеята " Мовембър " като освен си пусна обичайния мустак, само че и взе участие в еротична фотосесия, в която на всяка негова фотография се виждат задните му елементи.

Календарът, който носи името " Bottass 2024 " (бел. ред. - заигравка от името на водача на латица Bottas и думата за гъз " ass " ), мигновено се трансформира в сензация измежду почитателите на финландеца. От продажбата на всяко копие 5,5 $ (5 евро) отиват за проучвания на рака на простата.

" Благодаря ви доста за поддръжката. Заедно с даренията и с продажбите на календара сумата ще бъде към 150 000 $. Точната фигура ще стане ясна до дни ", написа в обществените мрежи Ботас.

Идеята на Ботас за благотворителния календар, направен от фотографа Пол Рипке, се разжда преди няколко месеца, когато по време на почивката си в Аспен, Колорадо Ботас е сниман от приятелката си Тифани Кромуел, до момента в който се излежава гол. Снимката стана шлагер в Инстаграм, а по-късно правата над нея бяха продадени за щедрост.

" Хората ме питаха " за какво го направи? Защо искаш да си показваш задника? ", сподели Ботас.

" Но когато обяснявах, че го върша за щедрост, хората разбираха. Освен това доста се забавлявах, до момента в който правехме тези фотоси ", добави още водачът.
 Валтери Ботас изясни за какво е избрал Алфа Ромео
Валтери Ботас изясни за какво е избрал Алфа Ромео

" Не ми беше елементарно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР