ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Държащите ИТН на концесия решиха, че е по-добре да хвърлят държавата в хаос

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Жеко КОЛЕВ, Facebook

В три минути можете да видите потвърждението, че Слави е бил задействан да смъкна държавното управление поради разрушената голяма и дългогодишна скица на Бойко Борисов и мутрите му на Капитан Андреево/Капъкуле в композиция с отхвърли да бъдат дадени спомагателни 3 милиарда лв. на компаниите за пътно строителство, които от 12 години са на хранилката.

В момента, в който видяха, че няма да може да се открадне от нито едно от двете места, хората, които държат Има Такъв Народ на концесия, взеха решение, че е по-изгодно да хвърлят страната в безпорядък и да видят кои схеми могат да бъдат избавени при едно по-сговорчиво ръководство. Управление, което няма по какъв начин да не е сговорчиво, тъй като има доста какво да губи- в това число свободата си, в случай че битката за основаването на правова страна продължи.

Разговорът вървеше скучно и се градеше върху нормалните опорки, в това число за Македония- тематика, по която продължава да няма никакъв факт по отношение на повдигането на ветото. В момента, в който интервюиращият Константин Вълков от “Дарик Радио” се опита да захване несъмнено значимата тематика за разрушената скица на Капъкуле, Слави излезе отвън надзор, не помни за учтивата форма и стартира се кара на журналиста като на първокласник.

Слави повтори над 10 пъти, че няма безусловно никаква информация и отношение по тематиката, досега, в който му подсетиха, че негови депутати в съучастничество с депутати на ГЕРБ и Движение за права и свободи, се пробваха да спрат разбиването на схемата. Тогава внезапно Слави се сети, че в действителност следял деликатно тематиката и нямало такова нещо- неговите депутати просто споделили, че имало безпорядък на границата, само че не че не трябвало да се маха компанията черна касичка…

Вижте сами за каква раздразнителност става въпрос и по какъв начин всяка дума и изражение удостоверяват дълбоката взаимозависимост на този човек.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР