Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Тазгодишното издание на The Game Awards няма да включва само видеоигри

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Организаторът на The Game Awards 2021 Джеф Кийли дава обещание тазгодишното издание на премиите да е в действителност впечатляващо. С 40-50 анонса на нови игри, които ще излязат през идната и по-следващата година, завръщането на оркестъра, не-гейм изненади и без NFT (non-fungible tokens) игри.

В изявление за Epic Games, Кийли за завръщането на публиката по време на събитието и фокусът на тазгодишното експо, който ще е върху самите анонси и игри, а не върху обособените осъществявания и звездите, които ще участват на него.

„Да, отлично е да участват звезди, ужасно е да има музика, само че мисля, че да сложим акцент над игрите е същински значимото. Особено тази година ще има доста наличие за 2022 и 2023. Това ще е нашият максимален набор от анонси и международни министър председатели до момента. Това, което действително научихме последната година е, че действително значимото са игрите и филмовите откъси, които са в основата на шоуто“, споделя Кийли.

Двуцифрен брой анонси, като главната част от тях ще са за сегашното конзолно потомство, повтаря Кийли. Половината време от събитието тази година ще е отдадено на анонси, а другата половина, показва той – на премиите. Това, което е забавно за The Game Awards 2021 също е, че тук ще участват и медийни анонси, които не са видеоигри, само че са свързани с гейм поредици и заглавия. Кийли загатва и за нова категория награди, обвързвана точно с това – кино и телевизионни акомодации на видеоигри. Наградите ще се проведат на девети идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР