Миналата година Mobvoi пусна на пазара смарт часовника TicWatch Pro

...
Миналата година Mobvoi пусна на пазара смарт часовника TicWatch Pro
Коментари Харесай

Представен е смарт часовникът Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro с два екрана, Snapdragon W5+ Gen 1 и Wear OS

Миналата година Mobvoi пусна на пазара смарт часовника TicWatch Pro 5.

Днес компанията разгласи TicWatch Pro 5 Enduro, който е най-новият и модернизиран модел от линията устройства TicWatch.

Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro е оборудван с 1,43-инчов AMOLED екран с поддръжка на разграничителна дарба 466 × 466 пиксела и функционалност Always-On Display. Екранът поддържа повече от 7000 циферблата и е затрупан със сапфирен кристал за отбрана от механични повреди. Дизайнът включва и двоен FSTN екран, чието потребление ще усили доста живота на батерията.

Производителят популяризира екрана на новия смарт часовник като „ екран с извънредно ниска консумация на сила “, който е планиран да обезпечава непрестанен достъп до функционалностите на устройството, в това число педометър, отчитане на калории, премерване на равнището на О2 в кръвта и сърдечния темп. Устройството поддържа 18 цветови разновидността на подсветката на екрана за елементарно взаимоотношение с джаджата в условия на слаба осветеност.

Корпусът на устройството е направен от алуминий и високоякостен найлон със стъклени нишки. Широките 24 мм сменяеми ремъци са направени от флуорокарбонов каучук. Калъфът също по този начин е водоустойчив (до 5 АТМ) и е предпазен по стандарта MIL-STD-810H. Корпусът е екипиран с въртяща се коронка с тактилна противоположна връзка и персонализиран непряк бутон.

Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro се зарежда от процесор Snapdragon W5+ Gen 1 на Qualcomm в композиция с 2 GB RAM и 32 GB памет. Софтуерната платформа е Wear OS 3.5. Автономността се обезпечава от батерия с потенциал 628 mAh, която предлага до 90 часа непрекъсната работа с AMOLED екрана и до 45 дни приложимост с двойния екран.

Часовникът може да получава вести за повиквания и известия, може да работи като компас и има датчик за температурата на кожата. Безжичната съгласуваност се обезпечава от модули Wi-Fi (2,4 GHz) и Bluetooth 5.2. Наличен е и NFC чип за безконтактни заплащания. Конструкцията включва високоговорител и микрофон, както и правоприемник за сателитни сигнали GPS, GLONASS, Beidou, Galileo и QZSS.

Смарт часовникът е интегриран с няколко фитнес приложения, тъй че потребителите могат да получават настояща информация, до момента в който упражняват. Поддържат се и повече от 110 режима за тренировки навън и закрито. Без каишка часовникът тежи 44,7 грама и се предлага единствено в цвят обсидиан. Що се отнася до цената, Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro може да бъде закупен за 350 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР